Dry Ager DX 1000 raakakypsytyskaappi

4750,00€
Jaa maksu osiin alk.
207,30€/kk
Tilaustuote, toimitusaika n. 2 viikkoa
Määrä: kpl

Ammattitason raakakypsytyskaappi 100 Kg:lle lihaa.

Liha tarvitsee kypsyyttä ja kypsyminen vaatii aikaa. Dry Aging –menetelmä on perinteinen menetelmä tehdä mureaa ja erittäin maukasta lihaa. Menetelmässä raakakypsytys tapahtuu kuivassa kypsytyskaapissa. Kuivariiputuksessa lihan maku tiivistyy ja sen paino laskee hieman. Raakakypsytys on yleensäkin vanhin lihankypsytysmenetelmä. Lihaa riiputetaan tarkkaan säädellyssä lämpötilassa, ilmankosteudessa ja ilmanlaadussa tietty aika. Liha saa rauhassa kypsyä ja sen sijaan, että se on tiiviissä muovipussissa, se saa tehdä sitä ,mitä liha mieluiten tekee. Se saa hengittää.

Kiitokseksi saadaan raakakypsytettyä lihaa, jossa on jäljittelemättömän intensiivinen aromi ja rakenne, jolla ei ole mitään yhteistä ”normaalin” lihapalan kanssa. Ei ole siis mikään ihme, että Dry aged pihvi on asiantuntijoiden mielestä pihvien kuningas.

Liha kypsyy Dry Ager DX 1000 kaapissa n. 85 prosentin ilmankosteudessa ja 2°C:ssa. Tarkka elektroninen ohjaus huolehtii tasaisesta tarkasta lämpötilasta, joka voidaan säätää 0,1 °C:een tarkkuudella.
Myös ilmankosteus on HumiControlin ansoista säädettävissä tarkasti 60 prosentista aina 90 prosenttiin asti. Se huolehtii yhdessä Dx AirRg Systemsin kanssa isoista ympäristön lämpötilan muutoksista huolimatta aina täydellisestä mikroilmastosta kaapin sisällä, ihanteellisesta ilman virtauksesta ja itöiden poistosta.
Arvokas sisältö on suojattu haitalliselta UV-valolta teräksissä oven kehyksissä olevalla sävytetyllä lasilla.
Dry Ager ei sovellu pelkästään Dry Aged lihan raakakypsytykseen, vaan siinä voidaan jälkikypsyttää makkaroita, kinkkua ja muita lihoja.

Dry Ager DX 1000
Kaapin runko: ruostumatonta terästä
Eristetty ovi: Uv-suojaus, tummennettu
Sisämitat:
138 x 54 x 56 cm (KxLxS)
Ulkomitat: 165 x 70 x 75 cm (KxLxS)
Brutto- /nettotilavuus: 478/435 Litraa
Jännite: 230 V
Lämpötila-alue: elektronisesti säädettävissä 0,1 °C:een tarkkuudella: 0 – 25 °C

Humicontrol: Ilmankosteus säädettävissä elektronisesti 60 prosentista 90 prosenttiin (vesiliitäntää ei tarvita)
DX Airreg: Ihanteellinen ilmanvirtaus raitisilma-aktiivihiilisuodatin ja UV –itiöiden poisto
LED sisätilavalaisin: valospektri ei sisällä ultraviolettivaloa

  • vähäinen lämpötilan tuotto, ei pistemäistä lihan lämpenemistä
  • automaattisulatus, automaattinen sulamisvesien haihdutus
  • optinen ja ääni hälytys
  • lukittava ovi, oven kätisyys vaihdettavissa
  • interoitavissa
  • magneettisen oven tiivisteet
  • maksimi täyttö: 2 -3 selkäpalaa, maks. 1,2 metriä
  • maksimi kuormitus per riiputustanko: 80 kg (2 selkäpalaa per riiputustanko)
  • mukana toimitetaan yksi riiputustanko
  • enintään 5 lisävarusteena saatavaa hyllyä
  • hyllyn maksimikuormitus: 40 kg

Tutustu käyttäjäkommenteihin (englanniksi) =>

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio