Dry Ager DX 500 raakakypsytyskaappi

3200,00€
Jaa maksu osiin alk.
140,90€/kk
Ei tällä hetkellä varastossa
Määrä: kpl

Pieni ammattitason  raakakypsytyskaappi 20 Kg:lle lihaa. Erinomainen Dry Aged pihvin, kinkun ja salamin valmistukseen.

Liha tarvitsee kypsyyttä ja kypsyminen vaatii aikaa. Dry Aging –menetelmä on perinteinen menetelmä tehdä mureaa ja erittäin maukasta lihaa. Menetelmässä raakakypsytys tapahtuu kuivassa kypsytyskaapissa. Kuivariiputuksessa lihan maku tiivistyy ja sen paino laskee hieman. Raakakypsytys on yleensäkin vanhin lihankypsytysmenetelmä. Lihaa riiputetaan tarkkaan säädellyssä lämpötilassa, ilmankosteudessa ja ilmanlaadussa tietty aika. Liha saa rauhassa kypsyä ja sen sijaan, että se on tiiviissä muovipussissa, se saa tehdä sitä ,mitä liha mieluiten tekee. Se saa hengittää.

Kiitokseksi saadaan raakakypsytettyä lihaa, jossa on jäljittelemättömän intensiivinen aromi ja rakenne, jolla ei ole mitään yhteistä ”normaalin” lihapalan kanssa. Ei ole siis mikään ihme, että Dry aged pihvi on asiantuntijoiden mielestä pihvien kuningas.

Liha kypsyy Dry Ager DX 500 kaapissa n. 85 prosentin ilmankosteudessa ja 2°C:ssa. Tarkka elektroninen ohjaus huolehtii tasaisesta tarkasta lämpötilasta, joka voidaan säätää 0,1 °C:een tarkkuudella.
Myös ilmankosteus on HumiControlin ansoista säädettävissä tarkasti 60 prosentista aina 90 prosenttiin asti. Se huolehtii yhdessä Dx AirRg Systemsin kanssa isoista ympäristön lämpötilan muutoksista huolimatta aina täydellisestä mikroilmastosta kaapin sisällä, ihanteellisesta ilman virtauksesta ja itöiden poistosta.
Arvokas sisältö on suojattu haitalliselta UV-valolta teräksissä oven kehyksissä olevalla sävytetyllä lasilla.
Dry Ager ei sovellu pelkästään Dry Aged lihan raakakypsytykseen, vaan siinä voidaan jälkikypsyttää makkaroita, kinkkua ja muita lihoja.

Dry Ager DX 500
Kaapin runko: ruostumatonta terästä
Eristetty ovi: Uv-suojaus, tummennettu
Sisämitat:
71 x 50 x 43 cm (KxLxS)
Ulkomitat: 90 x 60 x 61 cm (KxLxS)
Brutto- /nettotilavuus: 147/132 Litraa
Jännite: 230 V
Lämpötila-alue: elektronisesti säädettävissä 0,1 °C:een tarkkuudella: 0 – 25 °C

Humicontrol: Ilmankosteus säädettävissä elektronisesti 60 prosentista 90 prosenttiin 0,5 %:in tarkuudella (vesiliitäntää ei tarvita)
DX Airreg: Ihanteellinen ilmanvirtaus raitisilma-aktiivihiilisuodatin ja UV –itiöiden poisto
LED sisätilavalaisin: valospektri ei sisällä ultraviolettivaloa

  • vähäinen lämpötilan tuotto, ei pistemäistä lihan lämpenemistä
  • automaattisulatus, automaattinen sulamisvesien haihdutus
  • optinen ja ääni hälytys
  • lukittava ovi, oven kätisyys vaihdettavissa
  • interoitavissa
  • magneettisen oven tiivisteet
  • maksimi täyttö: 2 selkäpalaa, maks. 0,5 metriä
  • sisältää yhden hyllyritilän DX0025 ja pohjaritilän DX0028
  • maksimikuormitus: 20 kg

Tutustu käyttäjäkommenteihin (englanniksi) =>

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio