Alpak sileät pussit 90my

Hyvälaatuinen Italiassa valmistettu sileä 90µ vakuumipussi kammiokoneelle

Valmistaja: Alpak

Sileät vakuumipussit ovat tarkoitettu käytettäviksi kammiovakuumikoneissa ja sopivat erinomaisesti erilaisten tuotteiden, kuten lihan, kalan, vihannesten, ja kuivatuotteiden pakkaamiseen ja säilömiseen.

Alpak:in sileät pussit ovat 90my vahvuisia ja ne myydään 500-1000kpl laatikoissa. Osaa pusseista on mahdollista ostaa myös 100kpl erissä pienempään tarpeeseen.

 

Puuttuuko valikoimastamme jokin paksuus tai koko, jolle juuri sinulla olisi käyttöä tai haluaisitko tarjouksen isommasta erästä? Ei hätää! Ota yhteys asiakaspalveluumme niin etsimme sinulle ratkaisun:  info@vakuumi.fi / 044 560 8245

HUOM! Sileät pussit eivät sovi käytettäväksi imevissä vakuumikoneissa, kuten Lava -vakuumikoneissa!

 

Näytetään tuotteet 1 - 13 (13 tuotteesta)

Mikä tekee sileistä vakuumipusseista erinomaisen valinnan?

Parempi säilyvyys: Kun tuote pakataan kammiokoneen avulla vakuumiin, ilma poistuu todella tehokkaasti pakkauksesta. Tämän vuoksi ruoka säilyy huomattavasti pidempään muihin perinteisiin säilöntämenetelmiin verrattuna. Vakuumiin pakkaamalla estetään myös bakteerien kasvu pakkauksessa.

Monipuolisuus: Sileät vakuumipussit sopivat monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen. Niiden sileä pinta mahdollistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston, mikä on ideaali herkemmillekin tuotteille, kuten marjoille tai leivonnaisille.

Kestävyys ja luotettavuus: Sileät vakuumipussit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää sekä kylmän että kuumuuden. Tämä tekee niistä sopivan valinnan sekä pitkäaikaiseen pakastamiseen että sous vide -kypsennykseen.

Koko ja muotoilu: Saatavilla on useita kokoja ja malleja, joten löydät varmasti juuri oikean kokoiset pussit tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten suurien lihapalojen vakuumointi tai pienet marjaerät, nämä pussit soveltuvat tehtävään täydellisesti. 

Turvallisuus: Kaikki myymämme sileät vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä, mikä takaa mielenrauhaa ruokien säilytyksessä ja käsittelyssä.

Edullisuus: Kammiovakuumikoneissa voi käyttää myös ilmakanavoituja vakuumipusseja, mutta sileät pussit tulevat paljon edullisimmeksi, etenkin kun vakumoidaan suuria määriä tuotteita.

 

Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä!