Browin tulisempi yrtti-maustesekoitus 30g
Tämä valmis tulisempi maustesekoitus sopii erinomaisesti esimerkiksi kinkkuprässillä valmistettuihin leikkeleisiin, pateisiin sekä piiraisiin. Mausteseos sisältää vain tarkoin valikoituja yrttejä ja mausteita. Seoksessa ei ole suolaa, sokeria, keinotekoisia arominvahventeita eikä lisäaineita.
Voit sekoittaa mausteseoksen lihamassan sekaan tai hieroa sen lihan pintaan ennen kinkkuprässissä kypsentämistä.
- Luonnolliset ainesosat: cayennepippuri, jauhettu paprika, mustapippuri, sinapinsiemen, timjami, kurkuma, inkivääri, laakerinlehti, villivalkosipuli.
- Pakkaus sisältää 2 x 15g pussia
- 30g maustesekoitusta riittää noin 2,5kg lihalle
- Seoksessa ei ole suolaa, sokeria, keinotekoisia arominvahventeita eikä lisäaineita.
Säilytä tuote kuivassa, valolta suojattuna.
Parasta ennen: 28.2.2025
Huom! Samassa pakkaamossa käsitellään seuraavia herkistäviä tuotteita: sinappi, selleri, soija, seesaminsiemenet, gluteeni, pähkinät.
Leikkele naudanlihasta ja porsaasta
Ainekset 1,2 kg piirakkaan:
200 g naudanlihaa (jauhettuna)
200 g pekonia
500 g porsaan niska (jauhettuna)
300 g porsaan lapaa (jauhettuna)
15 g Browin tulisempi yrtti-maustesekoitus (1pussi)
21 g suolaa
Valmistus:
1) Jauha ensin lihat lihamyllyllä sopivalla karkeudella tai vaihtoehtoisesti käytä valmista jauhelihaa.
2) Sekoita lihamassaan huolellisesti maustesekoitus, sekä suola
3) Laita massa pussiin ja pussi kinkkuprässiin
4) Kiristä jousi ja asenna lämpömittari.
5) Laita painekinkkuprässi kattilaan tai sous vide -astiaan, jossa on vettä.
6) Kattilassa oleva vesi ei saa kiehua ja sen lämpötilan tulee olla 80-90°C koko prosessin ajan.
7) Kun lihan sisälämpötila on 68°C, ota prässi pois vedestä ja laita se kylmään veteen nopean jäähtymisen aikaansaamiseksi. Siirrä jäähtynyt prässi jääkaappiin.
8) Leikkele on valmis syötäväksi seuraavana päivänä.
VINKKI! Jauhamalla eri lihat eri karkeuteen, saat valmiiseen tuotteeseen monipuolisemman rakenteen. Leikkeleissä voi käyttää myös lihasuikaleita.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.
Kirjoita arvio