Kollageenikuori ∅55mm, 4m
Keinotekoinen kollageenikuori kotitekoisten makkaroiden valmistamiseen. Kollageenikuori sopii monien erilaisten makkaroiden, kuten grillimakkaran, lenkkimakkaran sekä salamin valmistamiseen.
Käyttöohjeet kollageenikuoren käyttöön:
Liota: Aseta kollageenikuori 10-15% suolaliuokseen ja liota 30 minuuttia. Varmista, että suolaliuoksen lämpötila pysyy 20 ±5°C:ssa.
Täytä: Kuoren liotuksen jälkeen täytä se itse valmistamallasi ja maustamallasi makkaramassalla. Täyttämiseen oiva apuväline on makkarapurso, jonka myös löydät valikoimastamme!
Sido: Varmista, että sidot kollageenikuoren tiukasti ennen kypsentämistä, jotta täyte pysyy hyvin paikoillaan.
Suositukset:
Vaikka kollageenikuori on syötävä, suosittelemme poistamaan sen ennen makkaratuotteen syömistä maksimaalisen nautinnon varmistamiseksi.
Tuote on testattu elintarviketurvalliseksi ja sillä on National Institute of Hygiene -srtifikaatti.
Parasta ennen: 6/2025
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.
Kirjoita arvio