Lava sileät pussit 120µ

 
Lava:n korkealaatuiset sileät vakuumipussit (120µ) kammikoneelle 
 

Sileät vakuumipussit ovat tarkoitettu käytettäviksi kammiovakuumikoneissa ja sopivat erinomaisesti erilaisten tuotteiden, kuten lihan, kalan, vihannesten, ja kuivatuotteiden pakkaamiseen ja säilömiseen.

Lava:n sileä vakuumipussi on erittäin materiaaliltaan erittäin paksu ja kestävä ja soveltuu siksi erinomaisesti pitkään pakastamiseen. Lava:n sileää vakuumipussia on saatavilla kolmea kokoa (20x30 cm, 25x35 cm ja 30x40 cm) ja ne myydään 500-1000kpl laatikoissa.
 

Puuttuuko valikoimastamme jokin paksuus tai koko, jolle juuri sinulla olisi käyttöä? Ei hätää! Ota yhteys asiakaspalveluumme niin etsimme sinulle ratkaisun:  info@vakuumi.fi / 044 560 8245

HUOM! Sileät pussit eivät sovi käytettäväksi imevissä vakuumikoneissa, kuten Lava -vakuumikoneissa!

 

Näytetään tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Mikä tekee sileistä vakuumipusseista erinomaisen valinnan?

Parempi säilyvyys: Kun tuote pakataan kammiokoneen avulla vakuumiin, ilma poistuu todella tehokkaasti pakkauksesta. Tämän vuoksi ruoka säilyy huomattavasti pidempään muihin perinteisiin säilöntämenetelmiin verrattuna. Vakuumiin pakkaamalla estetään myös bakteerien kasvu pakkauksessa.

Monipuolisuus: Sileät vakuumipussit sopivat monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen. Niiden sileä pinta mahdollistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston, mikä on ideaali herkemmillekin tuotteille, kuten marjoille tai leivonnaisille.

Kestävyys ja luotettavuus: Sileät vakuumipussit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää sekä kylmän että kuumuuden. Tämä tekee niistä sopivan valinnan sekä pitkäaikaiseen pakastamiseen että sous vide -kypsennykseen.

Koko ja muotoilu: Saatavilla on useita kokoja ja malleja, joten löydät varmasti juuri oikean kokoiset pussit tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten suurien lihapalojen vakuumointi tai pienet marjaerät, nämä pussit soveltuvat tehtävään täydellisesti. 

Turvallisuus: Kaikki myymämme sileät vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä, mikä takaa mielenrauhaa ruokien säilytyksessä ja käsittelyssä.

Edullisuus: Kammiovakuumikoneissa voi käyttää myös ilmakanavoituja vakuumipusseja, mutta sileät pussit tulevat paljon edullisimmeksi, etenkin kun vakumoidaan suuria määriä tuotteita.

 

Kenelle sileät vakuumipussit sopivat? 

Sileät vakuumipussit kammiovakuumikoneelle ovat ihanteellinen valintaniin ravintoloiden keittiöille, elintarviketeollisuudelle kuin aktiivisille kotikokeille, jotka haluavat varmistaa raaka-aineidensa tuoreuden ja pitkän säilyvyyden. Ne ovat erinomainen työkalu ruoanvalmistuksessa, ruokahävikin vähentämisessä ja taloudellisessa varastoinnissa.

Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä!