AZ-PACK sileä 80my 25x35 cm 100kpl

15,59€
Jaa maksu osiin alk.
9,00€/kk
Varastossa runsaasti
Määrä: kpl

Az-Pack Sileä 25x35cm Vakuumipussi 80µ, 1000 kpl - Luotettava ratkaisu elintarvikkeiden pakkaamiseen

Az-Packin sileät vakuumipussit tarjoavat laadukkaan vaihtoehdon elintarvikkeiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen. Nämä sileät vakuumipussit on valmistettu nimenomaan elintarvikekäyttöön ja kestävät hyvin erilaisia aineita, kuten esimerkiksi kalan rasvaa, suolaa tai etikkaa. Az-pack vakuumipussit sopivat erinomaisesti niin ammattilaisille kuin kotikäyttöönkin.

Valmistusmateriaali: 9-kerroksinen PA (20%) /PE (80%) -kalvo, joka tarjoaa erinomaisen suojan ja kestävyyden.

Myyntipakkaus: 1000 kpl

Valmistusmaa: Liettua

 

Ominaisuudet ja Edut:

Kestävä: Az-Packin sileissä vakuumipusseissa pakkaamasi tuote säilyy erinomaisesti pitkiäkin aikoja jääkaapissa tai pakastimessa.

Täysin ilmatiivis: Vakuumoituna pussista tulee 100% ilmatiivis, säilyttäen tuoreuden, koostumuksen ja maun erinomaisena koko säilytyksen ajan.

Elintarvikkeille turvallinen: Kaikki myymämme sileät vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä, mikä tekee niistä turvallisia käyttää.

Monikäyttöinen: Soveltuu niin kuumentamiseen kuin pakastamiseen. Az-Packin sileät 80µ vakuumipussit kestävät kuumentamisen 70°C asti max. 2 tuntia ja 100°C asti max. 15 minuuttia sekä varastoinnin jopa 365 päivää lämpötiloissa -18 °C ja +4 °C.

 

Muistathan kierrättää Az-Packin vakuumipussit asianmukaisesti muovina tai energiajätteenä, edistäen ympäristöystävällistä kulutusta!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Voit olla kiinnostunut myös

AZ-PACK sileä 80my 10x40 cm 5000kpl

Tilaustuote, toimitusaika 4-5 viikkoa.
359,50€
Lisää