Az-pack sileät pussit

 
Az-pack:n laadukkaat sileät vakuumipussit kammikoneelle 
 

Sileät vakuumipussit ovat tarkoitettu käytettäviksi kammiovakuumikoneissa ja sopivat erinomaisesti erilaisten tuotteiden, kuten lihan, kalan, vihannesten, ja kuivatuotteiden pakkaamiseen ja säilömiseen.

Az-pack:n sileitä vakuumipusseja on valikoimassamme kolmessa eri paksuudessa 70my, 80my ja 120my ja useassa eri koossa. Vakuumipussit myydään pääosin 500-1000 kpl laatikoissa, mutta osaa pusseista on saatavana myös pienemmissä 100kpl erissä. Kauttamme on mahdollisuus tilata myös omien mittojen mukaan valmistettua pussia, minimierä tällöin 5000 kpl.
 
Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa pussia tai tarvitset apua oikean pussikoon valinnassa tai tarjouksen isommasta erästä niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme - löydämme kyllä ratkaisun! Asiakaspalvelu ma-pe klo. 9-15:  044 560 8245/ info@vakuumi.fi.
 
HUOM! Sileät pussit eivät sovi käytettäväksi imevissä vakuumikoneissa, kuten Lava -vakuumikoneissa!

 

Katso uudet tuotteemme!

Mikä tekee sileistä vakuumipusseista erinomaisen valinnan?

Parempi säilyvyys: Kun tuote pakataan kammiokoneen avulla vakuumiin, ilma poistuu todella tehokkaasti pakkauksesta. Tämän vuoksi ruoka säilyy huomattavasti pidempään muihin perinteisiin säilöntämenetelmiin verrattuna. Vakuumiin pakkaamalla estetään myös bakteerien kasvu pakkauksessa.

Monipuolisuus: Sileät vakuumipussit sopivat monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen. Niiden sileä pinta mahdollistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston, mikä on ideaali herkemmillekin tuotteille, kuten marjoille tai leivonnaisille.

Kestävyys ja luotettavuus: Sileät vakuumipussit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää sekä kylmän että kuumuuden. Tämä tekee niistä sopivan valinnan sekä pitkäaikaiseen pakastamiseen että sous vide -kypsennykseen.

Koko ja muotoilu: Saatavilla on useita kokoja ja malleja, joten löydät varmasti juuri oikean kokoiset pussit tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten suurien lihapalojen vakuumointi tai pienet marjaerät, nämä pussit soveltuvat tehtävään täydellisesti. 

Turvallisuus: Kaikki myymämme sileät vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä, mikä takaa mielenrauhaa ruokien säilytyksessä ja käsittelyssä.

Edullisuus: Kammiovakuumikoneissa voi käyttää myös ilmakanavoituja vakuumipusseja, mutta sileät pussit tulevat paljon edullisimmeksi, etenkin kun vakumoidaan suuria määriä tuotteita.

 

Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä!