Profboard

Patentoitu Profboard leikkuulauta mahdollistaa puhtaan, hygieenisen ja isojen alapuolelta kumisten teräsjalkojen ansiosta tukevan työskentelyn. Lauta ei voi enää liukua. Pyyhkeitä tai rättejä ei tarvita enää laudan alla. Leikuulauta ja tukilauta on valmistettu patentoidusta muovista, joka kestää 95-asteen pesun tiskikoneessa. Vallankumouksellinen tukilauta valmistetaan korkealaatuisesta polyethyleenistä (PEHD). Laudan laadussa ei ole tehty kompromisseja ja sille myönnetään 5 vuoden takuu, että se ei väänny!
 
Erikoista tässä laudassa on nerokas Klikkaus-systeemi. Tuotteet leikataan tämän tukilaudan päälle kiinnitettävällä leikkuulaudalla. Leikkuulaudat ovat hajunneutraaleja ja elintarvikekäyttöön tarkoitettuja. Ne valmistetaan erityisestä polypropyleenistä. Saatavilla on HACCP:n mukaisesti kuutta eri väriä. Tällä saavutetaan se etu, että jokaiselle tuotteelle voidaan käyttää omaa lautaa, eikä näin ollen eri alkioita lihasta, kalasta tai siipikarjasta sekoitu keskenään. Näin minimoidaan salmonella- ja Kampylobakteeririski. Mustaa lautaa voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Veitset eivät tylsisty. Tietysti leikkuulautoihin tulee leikkuujälkiä, mutta se ei ole ongelma, koska lautojen molempia puolia voidaan käyttää. Normaalissa päivittäisessä keittiökäytössä voidaan molempia puolia käyttää n. 10-12 viikkoa ja kotitalouskäytössä jopa 7-8 kuukautta. Hygienisyyssyistä ja keittiön omavalvonnan vuoksi on laudat syytä vaihtaa säännöllisesti. Vaihtoleikkuulaudat maksavat koosta riippuen 2-3,5 euroa ja niitä voi koska tahansa tilata lisää.         
 
Sekä tukilauta että leikkuulaudat voidaan pestä pesuaineella ja kuumalla vedellä tai tiskikoneessa. Leikuulautojen on oltava pesukoneessa suorassa, etteivät ne väänny. Ne eivät saa olla jännityksessä. Leikkuulaudat venyvät kuumuudessa, mutta ne palautuvat huoneenlämmössä alkuperäiseen kokoonsa. Silloin ne voidaan taas kiinnittää tulilautaan. Leikuulautojen päälle ei myöskään saa laittaa kuumia pannuja tai kattiloita.   
 
Sinulla on aina alkioton ja hygieeninen leikkuulauta – myös kaikkien elintarviketarkistajien iloksi. Investoi kerralla kunnon laadukkaaseen leikkuulautaan, niin ainainen työläs höylääminen loppuu. Profboard-leikkuulauta on aina puhdas ja kestää ikuisuuden!

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.