Automaattikoneet

Täysautomaattiset siivutuskoneet
 
Kun puhutaan ensiluokkaisesta leikkaamisesta ja täydellisestä poislaittamisesta, ovat kaikki edut VA sarjan puolella. Innovatiivinen tekniikka, korkealuokkaiset materiaalit sekä ergonominen design eivät palvele vain tehokasta työskentelyä vaan myös korkeimpia turvallisuusvaatimuksia.
 
Leikattavan tuotteen helppo kiinnittäminen, rauhallisesti vaihtelevalla nopeudella liikkuva kelkk, leikatun tuotteen eteenpäin kuljetus patentoitua ketjukehystä pitkin, jousiteräksestä valmistettu iskuri, joka irrottaa siivun siististi ja tarkasti ovat vain muutamia tunnusmerkkejä tästä kehittyneestä tekniikasta.
 
Lisäoptiot, kuten koontunnistus, siivunasettelumuoto, laskutapa sekä PLU-ohjelmointi tarjoavat lisämahdollisuuksia optimaaliseen laitevarusteluun tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. Myös kuljetushihnojen ja pakkauskoneiden liittäminen on mahdollista. 
 
Laite on helppokäyttöisyyden ja ohjaustaulun optimaalisen sijoittelun ansiosta lyhyen perehtymisen jälkeen käytettävissä.  
 
Myös laitteen puhdistettavuus tarjoaa merkittäviä etuja. Sileät helposti saavutettavat pinnat sekä irrotettavat
tai sivuun taitettavat osat, kuten ketjukehys, iskuri sekä kelkka, säästävät rahan arvoista aikaa.
Loppuun asti mietitty konsepti parempaan ja tehokkaampaan siivuttamiseen päivästä toiseen.
 
Ketjukehyksen patentoidut teräksiset nivelet. Nivelet on valmistettu yhdestä kappaleesta. Piikkien katkeaminen ei ole mahdollista. Ketjun palat on liitetty yhteen siten, että ketju ei veny. Tämä säästää myös huoltokustannuksia. 
 
Iskuri on valmistettu erityisestä jousiteräksestä ja palautuu aina takaisin alkuperäiselle paikalleen ketjujen väliin. 
 
Patentoitu syöttöalusta on myös konesarjan kohokohta. Korkea lista takaa siivutettavan tuotteen nopean ja optimaalisen asettelun koko pituudelta. Patentoitu “kampa” tarttuu listan väliin ja työntää tuotetta eteenpin aina viimeiseen siivuun asti.
 
Selkeä helposti tavoitettava roiskevesitiivis ohjauspaneeli. Bluetooth mahdollistaa nopean ja asiantuntevan Graef:n tehtaan suorittaman ohjelmoinnin.
 
 
 
Ketjuvälitys patentoidulla teräsketjulinkillä. Linkit on valmistettu yhdestä osasta. Kärjet eivät voi rikkoutua. Ketjulinkkien yhdityskohdan rakenne estää ketjua pidentymästä säästäen näin huolto-ongelmia. Lyöjä on valmistettu erityisestä ruostumattomasta jousiteräksestä ja palautuu aina takaisin alkuperäiseen asentoon, joten ketjut eivät sotkeennu toisiinsa.

Helposti käytettävä ja käytännöllisesti sijoitettu ohjainyksikkö roiskekestävällä näppäimistöllä.

  

Kapea teräsuojus kova-kromitetulle erikoisterälle yhdistettynä koko teräkoteloon ilman suojusta vähentää kitkan minimiin viipalointiprosessissa. Tämä takaa parhaan mahdollisen viipalointituloksen.
  

VA 802 H

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 804

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 804 FB

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 804 FB Lomittaja

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 806

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 806 FB kuljetinhihnalla

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

VA 806 FB lomittaja

Tilaustuote, toimitusaika n. 8 viikkoa
0,00€
Katsele

Näytetään tuotteet 1 - 7 (7 tuotteesta)