VAKUUMIPUSSIT

Vakuumipussit ovat tehokas ja taloudellinen tapa parantaa ruokien säilyvyyttä, vähentää hävikkiä ja säilyttää elintarvikkeiden tuoreus ja maku pitkissäkin säilytyksissä, kuten pakastettaessa. Vakuumipussit ovat helppokäyttöisiä ja ne sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön aina ruokien pakastamisesta, sous vide -kypsennykseen tai vaikka talvivaatteiden varastointiin pienemmässä tilassa. Pussien lisäksi tarvitset vain laadukkaan vakuumikoneen.

Lava -lmakanavoidut vakuumispussit valmistetaan Sveitsissä ja ne sopivat imeville vakuumikoneille, kuten esimerkiksi Lava -vakuumikoneille. Ilmakanavapusseja voi käyttää myös kammiokoneissa, mutta sileät pussit tulevat edullisemmaksi.

Sileät vakuumipussit sopivat ainoastaan kammiovakuumikoneissa käytettäväksi.

Molempia pusseja löytyy eri paksuisina ja kokoisina. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa pussia tai tarvitset apua oikean pussikoon valinnassa tai tarjouksen isommasta erästä niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme - löydämme kyllä ratkaisun! 

Asiakaspalvelu ma-pe klo. 9-15:  044 560 8245/ info@vakuumi.fi.

Katso uudet tuotteemme!

Vakuumipakkaamisen edut

Pitkäkestoinen tuoreus: Vakuumipakkaaminen pitää ruoan tuoreena ja herkullisena paljon pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät. Vakuumiin pakattu raaka-aine tai elintarvike säilyttää erinomaisesti sekä koostumuksensa, tuoreutensa, että makunsa pitkissäkin säilytyksissä.

Kestävyys ja luotettavuus: Kaikki myymämme vakuumipussit ovat valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka kestää sekä kylmän että kuuman. Tämä tekee niistä sopivan valinnan sekä pitkäaikaiseen pakastamiseen että sous vide -kypsennykseen.

Monipuolisuus: Vakuumiin voit pakata melkein mitä vaan, ellei kyse ole tuotteesta joka tarvitsee happea säilyäkseen hyvänä, kuten esimerkiksi tuoreet hedelmät. Voi pakata vakuumiin esimerkiksi itse pyydetyn lihan/kalan, paikalliselta kalastajalta ostetut muikut, metsästä kerätyt marjat, esikypsennetyt uudet perunat joulupöytään, isosta myyntipakkauksista pienemmiksi eriksi leikatut juustot tai vaikka talvivaatteet kesän ajaksi varastointia varten.

Hävikin vähentäminen: Vakuumipakkaamisella voit vähentää ruokahävikkiä merkittävästi. Kun ruoka säilyy pidempään, on pienempi riski, että se pilaantuu ennen kuin ehdit käyttää sen.

Rahan säästö: Vähentynyt hävikki tarkoittaa myös vähemmän rahan menetystä. Kun ruoka säilyy pidempään, sinun ei tarvitse ostaa niin usein uutta, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Voit myös ostaa pieneenkin kotitalouteen elintarvikkeita isoissa pakkauksissa, jotka yleensä ovat edullisempia, ja pakata ne itse pienempiin eriin, jotka säilyvät vielä pitkään.

Kätevä säilytys: Vakuumipakatut ruoat vievät vähemmän tilaa jääkaapissa tai pakastimessa kuin esimerkiksi rasioihin tai tavallisiin pakastuspusseihin pakatut elintarvikkeet. Vakuumipakattuun tuotteeseen ei myöskään synny jäähilettä tuotteen pinnalle, niin kuin muissa pakastusmenetelmissä usein käy.

Turvallisuus: Kaikki myymämme vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.

Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä!