MAKKAROIDEN VALMISTUS

Valmista herkullisia makkaroita omassa kotikeittiössäsi!

Olipa kyseessä sitten harrastus tai intohimo ruoanlaittoon, kotitekoisen makkaran valmistus on palkitseva prosessi, joka on kaiken siihen käytetyn ajan arvoista. Kun valmistat makkarasi itse, voit tehdä niistä juuri sen makuisia ja kokoisia, kuin itse haluat.

Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat tuotteet makkaran valmistamiseen kotona. Laadukkailla ja helppokäyttöisillä välineillä makkaran valmistus on sujuvaa ja nopeaa. Tästä tuoteryhmästä löydät niin lihamyllyt, makkarapursot, kuin suolet ja mausteetkin.

Katso uudet tuotteemme!

Valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat tuotteet makkaran valmistamiseen kotona. Laadukkailla ja helppokäyttöisillä välineillä makkaran valmistus on sujuvaa ja nopeaa. Valikoimastamme löydät niin lihamyllyt, makkarapursot, kuin suolet ja mausteetkin.

Makkarapursot: 

Aloita kotitekoisen makkaran valmistus oikeilla välineillä. Myymämme Landig -makkarapursot ovat suunniteltu kestäviksi ja käyttäjäystävällisiksi. Näiden avulla makkaramassan täyttäminen suoleen käy kätevästi ja siististi.

Suolet ja kuoret:

Laadukkaat suolet ovat avain onnistuneeseen makkaranvalmistukseen. Meiltä löydät niin luonnonsuolia että kollageenisuolia. Luonnonsuolet ovat perinteisen makkaranvalmistuksen ystävien suosiossa niiden autenttisuuden ja makuprofiilin vuoksi. Kollageenisuoli puolestaan tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja tasalaatuisuutta, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan erityisesti aloittelijoille.

Mausteet

Valikoimasta löydät erilaisia maustesekoituksia makkaroiden valmistamiseen. Lisäksi löydät meiltä myös nitriittisuolan, joka parantaa makkaran säilyvyyttä ja massan väriä 

 

Kun valitset meiltä välineet kotitekoisen makkaran valmistukseen, saat käyttöösi laadukkaat ja kestävät tuotteet. Jos kaipaat valikoimamme täydennykseksi jotain, mitä siellä ei vielä ole, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@vakuumi.fi / 044 560 8245