Yrtti- ja mausteseos lihasäilykkeelle
Tuotekoodi: 310016 5,90€ 196,67€/kgLihasäilykkeen yrtti- ja mausteseos
Täydellinen yhdistelmä makua ja aromia
Tämä mausteseos on huolella koottu yrtti- ja mausteseos, joka korostaa lihan luonnollista makua.
Monikäyttöinen
Ihanteellinen sianlihalle, mutta sopii mainiosti myös riistalle, lampaanlihalle ja vasikalle. Tämä seos toimii erinomaisesti kaikissa suosikkipurkkilihoissasi!
Huolella valitut raaka-aineet
Mustapippuri, muskottipähkinä, maustepippuri, meiramia, valkosipuli, sipuli
Riittoisa pakkaus
Yksi 30 g annospussi riittää jopa 2 kilon purkkilihan maustamiseen! Täydellinen valinta lahjaksi, retkieväiksi tai varmuusvarastoon.
Parasta ennen: 28.2.2026
Huom! Samassa pakkaamossa käsitellään seuraavia herkistäviä tuotteita: sinappi, selleri, soija, seesaminsiemenet, gluteeni, pähkinä
Käyttöohje – näin valmistat purkkilihan helposti
Ainekset (2 kg purkkilihaa varten):
-
0,6 kg pekonia
-
1,4 kg porsaan niskaa, lapaa tai ulkofilettä
-
200 ml vettä
-
26 g suolaa
-
1 pussi Jar Meat -yrtti- ja mausteseosta
Valmistusohje:
-
Paloittele lihat noin 3–5 cm kokoisiksi kuutioiksi.
-
Lisää vesi, suola ja mausteseos. Sekoita ja vaivaa huolellisesti.
-
Anna maustua jääkaapissa 24 tuntia.
-
Steriloi lasipurkit (esimerkiksi kiehuvassa vedessä) ja annostele maustunut liha purkkeihin niin, että täytät ne kierteen alareunaan asti. Jos käytät painekeitintä, sterilisointi ei ole pakollista.
-
Sulje purkit huolellisesti.
-
Kypsennä purkit joko kattilassa kiehuvassa vedessä tai uunissa (puolisäilykkeet) tai painekeittimessä (täyssäilyke). Käytä oman laitteesi/tapasi mukaisia kypsennysaikoja.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.
Kirjoita arvio