Valmistaja: Browin

Yrtti- ja mausteseos lihasäilykkeelle

Tuotekoodi: 310016 5,90€ 196,67€/kg
Vielä muutamia
Määrä: kpl

Lihasäilykkeen yrtti- ja mausteseos

Täydellinen yhdistelmä makua ja aromia
Tämä mausteseos on huolella koottu yrtti- ja mausteseos, joka korostaa lihan luonnollista makua.

Monikäyttöinen
Ihanteellinen sianlihalle, mutta sopii mainiosti myös riistalle, lampaanlihalle ja vasikalle. Tämä seos toimii erinomaisesti kaikissa suosikkipurkkilihoissasi!

Huolella valitut raaka-aineet
Mustapippuri, muskottipähkinä, maustepippuri, meiramia, valkosipuli, sipuli

Riittoisa pakkaus
Yksi 30 g annospussi riittää jopa 2 kilon purkkilihan maustamiseen! Täydellinen valinta lahjaksi, retkieväiksi tai varmuusvarastoon.

Parasta ennen: 28.2.2026

Huom! Samassa pakkaamossa käsitellään seuraavia herkistäviä tuotteita: sinappi, selleri, soija, seesaminsiemenet, gluteeni, pähkinä

 

Käyttöohje – näin valmistat purkkilihan helposti

Ainekset (2 kg purkkilihaa varten):

  • 0,6 kg pekonia

  • 1,4 kg porsaan niskaa, lapaa tai ulkofilettä

  • 200 ml vettä

  • 26 g suolaa

  • 1 pussi Jar Meat -yrtti- ja mausteseosta

Valmistusohje:

  1. Paloittele lihat noin 3–5 cm kokoisiksi kuutioiksi.

  2. Lisää vesi, suola ja mausteseos. Sekoita ja vaivaa huolellisesti.

  3. Anna maustua jääkaapissa 24 tuntia.

  4. Steriloi lasipurkit (esimerkiksi kiehuvassa vedessä) ja annostele maustunut liha purkkeihin niin, että täytät ne kierteen alareunaan asti. Jos käytät painekeitintä, sterilisointi ei ole pakollista.

  5. Sulje purkit huolellisesti.

  6. Kypsennä purkit joko kattilassa kiehuvassa vedessä tai uunissa (puolisäilykkeet) tai painekeittimessä (täyssäilyke). Käytä oman laitteesi/tapasi mukaisia kypsennysaikoja.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Voit olla kiinnostunut myös

Muut katsoivat