Lihamyllyt

Tutustu Landigin uuteen lihamyllyjen sarjaan – tehokkuutta ja innovatiivisuutta monenlaiseen tarpeeseen

Landig on kehittänyt uuden, monipuolisen lihamyllyjen sarjan tiiviissä yhteistyössä liha-alan ammattilaisten kanssa. Tämä uusi mallisto on suunniteltu vastaamaan niin kotikokkien, hirviporukoiden kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Tutustu tehokkaisiin ja vankkarakenteisiin lihamyllyihimme, jotka jauhavat lihaa uskomattoman tehokkaasti, jopa 90-260 kg tunnissa. Lihamyllyjä löytyy valikoimasta neljä eri mallia:  W 50, W 100, W 200 ja esileikkurilla varustettu WD 300.

Näytetään tuotteet 1 - 4 (4 tuotteesta)

Landigin uudet lihamyllyt tarjoavat luotettavuutta, kestävyyttä ja ennen kaikkea tehokkuutta lihan käsittelyyn. Olipa kyseessä sitten suurien erien käsittely vaikka hirviporukalla tai laadukkaan jauhelihan valmistus kotona, Landigin lihamyllyt ovat täydellinen valinta. Tutustu tarkemmin ja löydä juuri sinulle sopiva malli meidän laajasta valikoimastamme.

Lihamyllyjä löytyy valikoimasta neljä eri mallia:  W 50, W 100, W 200 ja esileikkurilla varustettu WD 300. Erityisesti WD 300 malli nostaa lihamyllyjen suorituskyvyn uudelle tasolle. Uutena ominaisuutena mallissa on esijauhatus ja kalvonpoistomekanismi, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat nopeutta ja tehokkuutta lihan käsittelyssä. WD 300:n esileikkuri poistaa lihasta kalvot ja jänteet helposti, ja sen ansiosta jauheliha on rakenteeltaan hienojakoista jo ensimmäisellä jauhatuksella. Lisäksi esileikkuri nopeuttaa jauhatusta 30% verrattuna tavallisiin lihamyllyihin.

Lisävarusteet: Valikoimastamme löytyvä  W100 – WD300 malleihin saatava jalkapedaali tehostaa käyttökokemusta entisestään, mahdollistaen ergonomisemman ja kätevämmän käytön.


Takuutiedot:

Moottori: 25 vuoden takuu

Muut osat: 2 vuoden takuu