Dry Ager® -kaapit ja varusteet

Liha tarvitsee kypsyyttä ja kypsyminen vaatii aikaa. Dry Aging –menetelmä on perinteinen menetelmä tehdä mureaa ja erittäin maukasta lihaa. Menetelmässä raakakypsytys tapahtuu kuivassa kypsytyskaapissa. Kuivariiputuksessa lihan maku tiivistyy ja sen paino laskee hieman. Raakakypsytys on yleensäkin vanhin lihankypsytysmenetelmä. Lihaa riiputetaan tarkkaan säädellyssä lämpötilassa, ilmankosteudessa ja ilmanlaadussa tietty aika. Liha saa rauhassa kypsyä ja sen sijaan, että se on tiiviissä muovipussissa, se saa tehdä sitä ,mitä liha mieluiten tekee. Se saa hengittää.

Kiitokseksi saadaan raakakypsytettyä lihaa, jossa on jäljittelemättömän intensiivinen aromi ja rakenne, jolla ei ole mitään yhteistä ”tavallisen” lihapalan kanssa. Ei ole siis mikään ihme, että Dry aged pihvi on asiantuntijoiden mielestä pihvien kuningas.

Katso uudet tuotteemme!

Dry Ager DX 500 Premium valmispaketti
Ale

Dry Ager DX 500 Premium valmispaketti

Toimitusaika 2 - 3 viikkoa
3690,00€3986,97€
Lisää
Dry Ager DX 1000 Premium valmispaketti
Ale

Dry Ager DX 1000 Premium valmispaketti

Toimitusaika 2 - 3 viikkoa
5890,00€6186,36€
Lisää

Dry Ager® DX 1000 Premium raakakypsytyskaappi

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
4695,00€
Lisää

Hylly DX 500 Premium -raakakypsytyskaappiin

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
59,00€
Lisää

DX 500 Premium – Hylly makkaroille, salamille ja kinkulle

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
78,00€
Lisää