Dry Ager® -kaapit ja varusteet

Dry Ager® Premium S - laadukkaat raakakypsytyskaapit saksasta!

Dry Ager®:n huipputeknologiaa sisältävät, laadukkaat ja tyylikkään näköiset raakakypsytysratkaisut on kehitetty yhdessä alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Dry Ager®:in avulla valmistat raakakypsytettyä lihaa, siipikarjaa, kalaa, makkaroita, kinkkua ja juustoa helpommin kuin koskaan aikaisemmin ainutlaatuisen SmartAging® -teknologian ansiosta.

Dry Ager® Premium S -tuotesarjan kaapit nostavat raakakypsytyksen aivan uudelle tasolle ja tekevät siitä entistäkin helpompaa! Smart Aging® -teknologian ansiosta kypsytät nyt melkein mitä tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Voit valita juuri sinulle ja tuotteellesi sopivan kypsytysohjelman monista ammattilaisten kehittämistä, edistyksellisistä vaihtoehdoista ja saavutat juuri sen lopputuloksen, jonka haluat!  

Lisätietoa Dry Ager® kaapeista ja niiden ominaisuuksista, Smart Aging® -teknologiasta sekä dry aging -menetelmästä löydät täältä

Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteys: 040-5668248 / info@dry-ager.fi

 

Katso uudet tuotteemme!

Dry Ager® DX500 XL -varustepaketti

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa
497,85€
Lisää

Dry Ager® DX 500 Premium S BLACK raakakypsytyskaappi

Tilaustuote, toimitusaika 2-3 viikkoa
3990,00€
Lisää
Dry Ager DX 500 Premium S valmispaketti
Ale

Dry Ager DX 500 Premium S valmispaketti

Toimitusaika 2 - 3 viikkoa
5515,93€6008,94€
Lisää
Dry Ager DX 1000 Premium S valmispaketti
Ale

Dry Ager DX 1000 Premium S valmispaketti

Toimitusaika 2 - 3 viikkoa
8086,65€8819,41€
Lisää

Dry Ager® DX 1000 Premium S

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
7990,00€
Lisää

Hylly DX500 Premium

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
96,05€
Lisää

Dry Ager® Premium S - laadukkaat raakakypsytyskaapit saksasta!

Dry Ager®:n huipputeknologiaa sisältävät, laadukkaat ja tyylikkään näköiset raakakypsytysratkaisut on kehitetty yhdessä alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Dry Ager®:in avulla valmistat raakakypsytettyä lihaa, siipikarjaa, kalaa, makkaroita, kinkkua ja juustoa helpommin kuin koskaan aikaisemmin ainutlaatuisen SmartAging® -teknologian ansiosta.

Dry Aging –menetelmä on hyvin vanha ja perinteinen menetelmä, jonka avulla lihasta saadaan kypsytettyä täydellisen maukasta ja mureaa. Tärkein asia lihan kypsyttämisessä on oikeanlaisen käsittelyn lisäksi täydellinen ilmasto. Ennen vanhaan oikeanlaisen ilmaston ylläpitäminen on ollut suuri haaste teurastajille. Nykypäivänä raakakypsytyskaapit tarjoavat helpon ratkaisun tähän ongelmaan –niin ammattilaiskäyttöön kuin koteihinkin.

Dry Ager® Premium S -tuotesarjan kaapit nostavat raakakypsytyksen aivan uudelle tasolle ja tekevät siitä entistäkin helpompaa! Smart Aging® -teknologian ansiosta kypsytät nyt melkein mitä tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Voit valita juuri sinulle ja tuotteellesi sopivan kypsytysohjelman monista ammattilaisten kehittämistä, edistyksellisistä vaihtoehdoista ja saavutat juuri sen lopputuloksen, jonka haluat!  

Lisätietoa Dry Ager® kaapeista ja niiden ominaisuuksista, Smart Aging® -teknologiasta sekä dry aging -menetelmästä löydät täältä