The Dry Aging bible (eng.)

99,00€
Jaa maksu osiin alk.
9,00€/kk
Vielä muutamia
Määrä: kpl

The Dry Aging bible Dry Ager®:lta - englanninkielinen

Tämä kirja tarjoaa 336 sivua tietoa, inspiraatiota sekä reseptejä, joiden avulla pystyt hyödyntämään dry aging menetelmää vielä ammattimaisemmin sekä luovemmin. Kirjassa ohjeita niin lihalle, siipikarjalle, kalalle kuin juustoillekin.

  • Dry aging -menetelmän perusteet ja historiaa
  • Tuotetietoutta
  • Vinkkejä Dry aging -menetelmän harjoitteluun
  • Tietoa SmartAging®:sta
  • Reseptejä lihalle, kinkulle, makkaralle, siipikarjalle, kalalle ja juustolle
  • Ohjeita kasvisten kuivaamiseen ja pastaan
  • Dry aging -menetelmän tieteellinen puoli
  • 89 reseptiä
  • Laadukkaat kuvat

 
Kustantajat: Christian ja Aaron Landig
Tekstit: Peter Wagner
Kansi: kovakantinen
Sivuja: 336
Kieli: englanti
Painos 2021


Huom! Suuri osa kirjan ohjeista ja vinkeistä voi ottaa käyttöön vain, jos omistat uuden Premium S -sukupolven Dry Ager® -laitteen.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Voit olla kiinnostunut myös

DRY AGER ®- Pippurimylly

Tilaustuote, toimitusaika n. 2-3 viikkoa
465,00€
Lisää

DRY AGER® -grillipannu

Vain 1 jäljellä
159,00€
Lisää