Sileät vakuumipussit

Sileät vakuumipussit kammiovakuumikoneille

Sileät vakuumipussit kammiovakuumikoneelle tarjoavat erinomaisen ratkaisun erilaisten tuotteiden, kuten lihan, kalan, vihannesten, ja kuivatuotteiden pakkaamiseen ja säilömiseen.

Sileitä vakuumipusseja löytyy valikoimastamme kolmessa eri vahvuudessa: 70µ, 80µ ja 120µ ja ne myydään yleensä 500-1000kpl laatikoissa. 

Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinulle sopivaa pussia tai tarvitset apua oikean pussikoon valinnassa tai tarjouksen isommasta erästä niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme - löydämme kyllä ratkaisun!  Asiakaspalvelu ma-pe klo. 9-15:  044 560 8245/ info@vakuumi.fi.

HUOM! Sileät pussit eivät sovi käytettäväksi imevissä vakuumikoneissa, kuten Lava -vakuumikoneissa! 


Kierrätäthän vakuumipussit muovina tai energiajätteenä! 


Katso uudet tuotteemme!

Mikä tekee sileistä vakuumipusseista erinomaisen valinnan?

Parempi säilyvyys: Kun tuote pakataan kammiokoneen avulla vakuumiin, ilma poistuu todella tehokkaasti pakkauksesta. Tämän vuoksi ruoka säilyy huomattavasti pidempään muihin perinteisiin säilöntämenetelmiin verrattuna. Vakuumiin pakkaamalla estetään myös bakteerien kasvu pakkauksessa.

Monipuolisuus: Sileät vakuumipussit sopivat monenlaisten tuotteiden pakkaamiseen. Niiden sileä pinta mahdollistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston, mikä on ideaali herkemmillekin tuotteille, kuten marjoille tai leivonnaisille.

Kestävyys ja luotettavuus: Sileät vakuumipussit ovat valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää sekä kylmän että kuumuuden. Tämä tekee niistä sopivan valinnan sekä pitkäaikaiseen pakastamiseen että sous vide -kypsennykseen.

Koko ja muotoilu: Saatavilla on useita kokoja ja malleja, joten löydät varmasti juuri oikean kokoiset pussit tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten suurien lihapalojen vakuumointi tai pienet marjaerät, nämä pussit soveltuvat tehtävään täydellisesti. 

Turvallisuus: Kaikki myymämme sileät vakuumipussit on testattu ja ne täyttävät tiukat elintarviketurvallisuusstandardit. Ne ovat BPA-vapaita ja elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä, mikä takaa mielenrauhaa ruokien säilytyksessä ja käsittelyssä.

Edullisuus: Kammiovakuumikoneissa voi käyttää myös ilmakanavoituja vakuumipusseja, mutta sileät pussit tulevat paljon edullisimmeksi, etenkin kun vakumoidaan suuria määriä tuotteita.

 

Kenelle sileät vakuumipussit sopivat? 

Sileät vakuumipussit kammiovakuumikoneelle ovat ihanteellinen valintaniin ravintoloiden keittiöille, elintarviketeollisuudelle kuin aktiivisille kotikokeille, jotka haluavat varmistaa raaka-aineidensa tuoreuden ja pitkän säilyvyyden. Ne ovat erinomainen työkalu ruoanvalmistuksessa, ruokahävikin vähentämisessä ja taloudellisessa varastoinnissa.