Makkarapursot

Valikoimassamme on laadukkaat Euroopassa valmistetut Landig -makkarapursot. Niitä löytyy 4 eri koossa: 1,2L , 3L, 5L ja 7L. Landigin makkarapursot sopivat erinomaisesti kotikäyttöön. Laadukas ja helppokäyttöinen makkarapurso tekee makkaran valmistuksesta yksinkertaista ja nopeaa. 

Valikoimastamme löydät myös suolet makkaroiden valmistukseen.

Landig makkarapurso 1,2L

Vielä muutamia
119,00€
Lisää

Makkarapurso 5 L

Tilaustuote, toimitusaika 1-2 viikkoa
369,00€
Lisää

Näytetään tuotteet 1 - 2 (2 tuotteesta)

Kestävät ja Helppokäyttöiset Makkarapuristimet: Valikoimamme makkarapursoissa korostuu laadukkaat materiaalit, kuten ruostumaton teräs ja kestävä alumiini, jotka takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden ja hygieenisyyden. Ergonomisesti muotoillut kahvat ja tukevat kiinnitysmekanismit varmistavat, että makkaranteko sujuu turvallisesti ja mukavasti. 

Erilaiset Mallit ja Koot: Tarjoamme makkarapursottimia eri kokoluokissa ja malleissa, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi pursoihin on saatavilla erikokoisia makkarasuppiloita, jotka mahdollistavat eri paksuisten makkaranvalmistuksen.

Osa makkarapursoista on tällä hetkellä tilaustuotteita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme: info@vakuumi.fi / 044 560 8245

Nopea toimitus ja erinomainen asiakaspalvelu maahantuojan omasta verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät myös muita makkaran valmistukseen tarvittavia välineitä, kuten esimerkiksi lihamyllyt massan valmistamiseen, sekä suolet ja mausteet. Tutustu koko valikoimaamme!