DRY AGER®
Raakakypsytyskaapit, Walk-in huoneet ja kylmäkompressorit raakakypsytykseen.
Dry Ager®:n huipputeknologiaa sisältävät, laadukkaat ja tyylikkään näköiset raakakypsytysratkaisut on kehitetty yhdessä alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Dry Ager®:in avulla valmistat raakakypsytettyä lihaa, siipikarjaa, kalaa, makkaroita, kinkkua ja juustoa helpommin kuin koskaan aikaisemmin ainutlaatuisen SmartAging® -teknologian ansiosta.
Dry Aging –menetelmä on hyvin vanha ja perinteinen menetelmä, jonka avulla lihasta saadaan kypsytettyä täydellisen maukasta ja mureaa. Tärkein asia lihan kypsyttämisessä on oikeanlaisen käsittelyn lisäksi täydellinen ilmasto. Ennen vanhaan oikeanlaisen ilmaston ylläpitäminen on ollut suuri haaste teurastajille. Nykypäivänä raakakypsytyskaapit tarjoavat helpon ratkaisun tähän ongelmaan –niin ammattilaiskäyttöön kuin koteihinkin.
Dry Ager® Premium S -tuotesarjan kaapit nostavat raakakypsytyksen aivan uudelle tasolle ja tekevät siitä entistäkin helpompaa! Smart Aging® -teknologian ansiosta kypsytät nyt melkein mitä tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Voit valita juuri sinulle ja tuotteellesi sopivan kypsytysohjelman monista ammattilaisten kehittämistä, edistyksellisistä vaihtoehdoista ja saavutat juuri sen lopputuloksen, jonka haluat!
Lisätietoa Dry Ager® kaapeista ja niiden ominaisuuksista, Smart Aging® -teknologiasta sekä dry aging -menetelmästä löydät täältä
Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteys: 040-5668248 / info@dry-ager.fi