Master-sarja

Tarkkuus ja luotettavuus

Suunniteltu tiskikäyttöön ja tuotantoon. Täydellinen leikkuutulos. Optimaalinen ergonomia väsymättömässä työskenetelyssä. Kustannussäästöä nopan puhdistettavuuden ansioista. Perusta parhaalle hinta-laatusuhteelle.
 
Korkealuokkainen keraaminen pinnoite alumiinin päällä
Parhaat liukuominaisuudet ja ohjausurat terän peitinlevyssä ja kelkassa takaavat rennon työskentelyn ja siistin leikkuutuloksen.
 
Kompakti rakenne
maksimaalinen leikkuukapasiitti mahdollisimman pienellä tilantarpeella.Pohjan kiertävän kumireunan ansiosta laite pysyy paikallaan eikä laitteen alle mene roskia.  

Huoltovapaat, vahvat moottorit ilmajäähdytyksellä
Laitteet toimivat ilman ongelmia jopa tuntien vaativassa työskentelyssä.Intergroitu ilmajäähdytys huolehtii viileistä pinnoista ja estää moottoria ylikuumenemasta.

Parasleikkuutulos
Kaksinkertaisesti laakeroitu vaihteisto yhdessä pinnoitetun täysterästerän kanssa takaa leikkuuvoiman ja korkeimman terän vakauden.

Korkealuokkaisia osia
Piezzo-kytkintekniikkaa - luotettava, vesitiivis ja likaantumaton. korkealuokkaisia, kemikaaleja sietäviä ja murtolujia keinomateriaaleja.Helppokäyttöinen ja tarkka siivutuspaksuuden säätö. Ketju kulkee kuulalaakeroidulla sisäkelkalla .
Jäännöspalanpitimen tarkka ohjaus
Tarkkaan ohjattu jäännöspalanpidin takaa erittäin pienet jäännöspalat. Kääntyvä kahva tarjoaa optimaalista ergonomiaa ja työskentelyä ilman väsymystä.

Puhdistuajan minimointi
Kelkka, teränpeitinlevy ja jäänöspalanpidin ovat helppoja irroittaa. Cera3 -pinnoite tekee kuivumisen ja tarttumisen mahdottomaksi. Terä ja muut pinnat on helppo tavoittaa laitetta puhdistettaessa.  Irrotettava teränteroitin
Mukana toimitettava 2-pintainen teränteroitin on helppo asentaa ja käyttää. Teroitin ei likaannu, koska se ei ole jatkuvasti kiinni laitteessa.

 

Graef Master 2720

Tilaustuote, toimitusaika n. 4-5 viikkoa
3490,00€
Lisää

Graef Master 3020 vakiokelkalla

Tilaustuote, toimitusaika n. 4-5 viikkoa
3950,00€
Lisää

Graef Master 3310 EA-kelkalla (kinkku)

Tilaustuote, toimitusaika n. 4-5 viikkoa
5190,00€
Katsele

Graef Master 3310 vakiokelkalla

Tilaustuote, toimitusaika n. 4-5 viikkoa
4190,00€
Katsele

Graef Master 3370

Tilaustuote, toimitusaika n. 4-5 viikkoa
3990,00€
Katsele

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)