Vakumointiniksejä

Tälle palstalle keräämme erilaisia niksejä helpottamaan erilaisten tuotteiden vakumointia.

Sisäpussin käyttö

Laita vakumoitava tuote aina tavalliseen kaupan pakastuspussiin ja työnnä tuote siinä vakuumipussiin. Tämän ansiosta:

* Vakuumipussit voidaan pesemättä käyttää uudelleen useita kertoja

* Pussin ylälaita pysyy puhtaana ja hitsaussauma onnistuu aina paremmin

* Lihan, kalojen ym. nesteet eivät tuki ilmakanavointia eivätkä nesteet etene sauman kohdalle. Nesteet pysyvät hyvin ohuessa sisäpussissa ja silti ilma saadaan imettyä pois.

Kanttarellit laitetaan paistonesteen kanssa ensin tavalliseen pakastuspussiin ja pussin tyhjäosa taitetaan kaksinkerroin pussin yli.

 

Sienet työnnetään pakastuspussin avonainen suu edellä vakuumipussiin.