NITRIITTISUOLA 0,6%, JODIOITU 1KG UUDELLEEN SULJETTAVASSA ASTIASSA
Nitriittisuola on olennainen ainesosa lihatuotteiden ja makkaroiden valmistuksessa, tarjoten paitsi parannetun säilyvyyden myös ihanteellisen maun ja värin lopputuotteelle.
Miksi Valita Nitriittisuola?
Nitriittisuola (NaNO2) on suola, johon on lisätty natriumnitriittiä. Se auttaa ehkäisemään haitallisten bakteerien, kuten botulismin, kasvua lihatuotteissa. Lisäksi se säilyttää lihan punaisen värin ja parantaa sen makua, mikä on erityisen tärkeää makkaran ja muiden prosessoitujen lihatuotteiden valmistuksessa.
Tuoteturvallisuus ja Laatu:
Meille on ensisijaisen tärkeää, että käyttämämme nitriittisuola on turvallista ja täyttää kaikki elintarviketeollisuuden vaatimukset.
VALMISTUS PVM 14/08/2023
ERÄ 259229
PARASTA ENNEN PVM 08/03/2025
SÄILYTYS KUIVASSA, 15-25℃
ALLERGEENIT –
AROMIT JA LISÄAINEET E250, E535
VALMISTAJA MP-Maustepalvelu Oy
PAKKAAJA Vesivehmaan Lihapalvi Oy
PAKKAUS: Elintarvikekäyttöön hyväksytty muovi (PP)

Yrjö
keskiviikkona, 29. lokakuuta, 2025
Arvio:
Hyvä tarpeellinen tuote valmistuksessa.
Thomas
tiistaina, 07. maaliskuuta, 2023
Arvio:
Nopea toimitus, 2 pv. Hyvä lihan värin säilyttämiseen, ja pilaantumisen estoon, mutta sisältää jodia, siitä pitäis päästä eroon! Jodi estää kunnon maun syntymisen suolalihaan ja jerkkyyn estämällä entsyymien toiminnan. Myös turhan kallis kilohinta kun vertaa 25 kg säkkiin...