Lasipurkit twist off -kannella

Lasipurkit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto elintarvikkeiden säilömiseen! 

Browinin lasipurkkien avulla nautit luonnonantimista ja niistä valmistetuista tuotteista ympäri vuoden! Lasipurkkeja voit käyttää monipuolisesti esimerkiksi hillojen, pikkelsien, marmeladien sekä kasvis- ja lihasäilykeiden säilömiseen. Lasipurkit kestävät korkeita lämpötiloja ja sopivat sekä säilykkeen tekemiseen uunissa, että täyssäilykkeen tekemiseen painekattilassa. Lasipurkkien etuna on, että ne voidaan käyttää aina uudeelleen ja uudelleen. Jos lasipurkin kannen tiiviste on vaurioitunut, voit vaihtaa siihen uuden kannen ja sinulla on taas täysin toimiva lasipurkki säilömiseen.

Muita säilömiseen liittyviä lisätarvikkeita löydät täältä.

Näytetään tuotteet 1 - 9 (9 tuotteesta)

Lasipurkit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto elintarvikkeiden säilömiseen! 

Browinin lasipurkkien avulla nautit luonnonantimista ja niistä valmistetuista tuotteista ympäri vuoden! Lasipurkkeja voit käyttää monipuolisesti esimerkiksi hillojen, pikkelsien, marmeladien sekä kasvis- ja lihasäilykeiden säilömiseen. Lasipurkit kestävät korkeita lämpötiloja ja sopivat sekä säilykkeen tekemiseen uunissa, että täyssäilykkeen tekemiseen painekattilassa.

Purkeissa on ruosteenkestävät, tiiviisti sulkeutuvat kannet, jotka varmistavat tuotteen säilyvyyden. Napsahtavan kannen avulla varmistat, että kansi on sulkeutunut kunnolla ja säilöntä on onnistunut. Voit muuttaa lasipurkin ilmettä vaihtamalla siihen kannet erilaisilla kuvilla/printeillä!

Muotoilunsa ansiosta purkit on helppo puhdistaa ja valmistetun tuotten ottaminen purkista on helppoa. Kaikki Browinin lasipurkit kestävät pesun astianpesukoneessa.

Muita säilömiseen liittyviä lisätarvikkeita löydät täältä.