Kannen tiivisteet v.100-300 +premiumline

Tuotekoodi: VE0101 29,90€
Jaa maksu osiin alk.
9,00€/kk
Varastossa runsaasti
Määrä: kpl

Kannen neopreeninen ylä- ja alatiiviste Lava v.100-300 sekä Lava v.100-300 premiumline malleihin. Sopii myös Black edition ja White edition -malleihin! 

Huomaathan, että yläkannen tiiviste on paksumpi kuin alakannen tiiviste - on tärkeää laittaa tiivisteet oikein päin, jotta kone toimii niin kuin pitääkin.

Uudet tiivisteet voivat olla hieman pidemmät kuin koneessa olleet tiivisteet asettuvat ajan kanssa käytössä uomiinsa. Tiivisteiden vaihdon jälkeen kantta saattaa myös aluksi joutua painamaan hieman voimakkaammin alas, mutta se on ihan normaalia tiivisteiden ollessa uudet.

Tiivisteiden pitkän iän takaamiseksi, on hyvä säilyttää konetta kansi auki, tai laittaa kannen ja rungon väliin esimerkiksi pahvinpala, joka estää tiivisteitä jatkuvasti painautumasta toisiaan vasten. Myös sekä vakuumikoneen,
että tiivisteiden puhtaanapito on todella tärkeää pitkän käyttöiän takaamiseksi. Tiivisteet voi pestä käsin miedolla pesuaineella. Tarkista, että tiivisteet ovat kuivaneet täysin, ennen kuin asennat ne koneeseen uudelleen.

 

Huomaathan, että jos tilaat pelkät tiivisteet, hitsausnauhan, kannen kumilistan tai esimerkiksi paineensäätimen, "Postin kotiinkuljetus" -vaihtoehto tarkoittaa kirjeenä toimittamista ja tällöin toimitusaika on noin 2-4vrk siitä kun tilaus on käsitelty meillä, eikä seurantakoodi ole toimiva. Jos tahdot tuotteen nopeammin perille tai seurata toimitusta, valitsethan toimitustavaksi paketin postin tai matkahuollon noutopisteestä noudettuna! 

Petri

tiistaina, 27. lokakuuta, 2020

Arvio:

Vaihdoin nämä tiivisteet vanhaan v. 300:seen. Tiivisteet oli helppo asentaa ja koneestani tuli uudenveroinen. Imuteho parantui huomattavasti. Todella hyvä homma että varaosia on saatavana näin helposti.

Sampo

torstaina, 15. lokakuuta, 2020

Arvio:

Vaihdoin omaan vanhaan Lavaan uudet tiivisteet. Imuteho parantui järkyttävän paljon, sekä hitsaussaumakin alkoi pelittää paremmin. Tuntuu niinku olisi kokonaan uusi kone.

Voit olla kiinnostunut myös

Muut katsoivat