Valmistaja: Browin

Lampaan suoli 18/20 mm, 20m

Tuotekoodi: 310606 12,90€ 0,86€/m
Jaa maksu osiin alk.
9,00€/kk
Varastossa runsaasti
Määrä: kpl

Luonnollinen lampaansuoli - erinomainen valinta kotitekoisten makkaroiden ja nakkien valmistukseen

Laadukas ja kestävä luonnollinen lampaansuoli sopii erinomaisesti kotitekoisten makkaroiden ja etenkin nakkien valmistukseen. Suolen avulla valmistat herkullisia lihatuotteita ilman turhia lisäaineita tai säilöntäaineita ja voit maustaa makkarasi aivan kuten itse haluat.

Riittoisa ja edullinen: Tämä paketti riittää noin 4-5kg:lle lihaa.

Helppokäyttöinen: Liota suolia noin 2 tuntia max. 30°C vedessä ja huuhtele sisäosat haalealla vedellä ennen käyttöä. Tämä valmisteluprosessi tekee suolista helposti täytettäviä.

Monikäyttöinen: Lampaansuoli sopii erinomaisesti kaiken tyyppisten makkaroitten valmistukseen erilaisin kyspytysmenetelmin: höyrytetyt, savustetut, grillatut, kuivatut tai kypsytetyt makkarat onnistuvat luonnonsuolen avulla.

Ainesosat: lampaansuoli, säilöntäaine: suola.

 

Säilytys ja Käyttöohjeet:

Ennen avaamista: Säilytä tuote huoneenlämmössä, kuivassa paikassa, suojattuna suoralta auringonvalolta. Jäähdytys on suositeltavaa, sillä se pidentää säilyvyyttä. Suositeltu säilytyslämpötila avaamattomalle paketille on alle 15℃. Tuote voi hetkellisesti olla lämpimämmässäkin, esimerkiksi tilauksen toimituksen ajan.

Avaamisen jälkeen: Suositeltu säilytyslämpötila on 4-14°C. Säilytä avattu tuote jääkaapissa suolalla peitettynä. Ylijääneet suolet voidaan myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.

 

Parasta ennen: 4/2025

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio

Voit olla kiinnostunut myös

Muut katsoivat

AZ-PACK sileä 70my 15x17,5 5000kpl

Tilaustuote, toimitusaika 4-5 viikkoa.
304,50€
Lisää

Lasipurkin kansi ∅82 10kpl Folk musta

Tuotetta saapuu arviolta elokuussa 2024
4,90€
Lisää