Raakakypsytyspussit

UUTUUS!

A-Vac raakakypsytyspussi - täydellistä raakakypsytettyä lihaa kotikonstein

Nyt voit valmistaa raakakypsytettyä naudanlihaa kotona jääkaapissa (noin 3 °C) nopeasti ja hygieenisesti. Lava raakakypsytyspusseilla saat 2-3 viikon kuluessa normaalista lihasta täydellistä raakakypsytettyä lihaa.

Erityisessä Lava kalvovakuumipussissa on toiselta puolelta vesihöyryn läpäisevä pinta jonka myötä maut tiivistyvät lihaan ainutlaatuisella tavalla. Monimutkaisen biokemiallisen prosessin myötä saadaan aikaan makuelämys, joka on vertaansa vailla. Kaikki hieno lihassyyrakenne on erittäin pehmeää.

Soveltuu erinomaisesti kaikkien Lava-vakuumikoneiden kanssa käytettäväksi. Soveltuu myös muissa vakuumikoneissa käytettäväksi. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet mukana!

A-Vac raakakypsytyspussi M

Ei tällä hetkellä varastossa
18,90€
Lisää

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)